Nails
Звоните с 10:00 до 18:00 или пишите в Telegram
Ваше місто: Днепр
Ваше місто Днепр?
RU UA

BLAZE Cover Gel, Milky White - УФ гель камуфлюючий середній, 15 мл

Багато
Арт.: 0319005

Молочно-білий конструюючий гель середньої консистенції. Легкий у викладці та комфортний у роботі за рахунок середньої густини і відмінного самовирівнювання. Має чудову адгезію (зчеплення) з нігтем. Не дає бульбашок і розводів при нанесенні, відмінно тримає арку, рекомендований інтервал затискання – 30-60 сек. Добре просихає в УФ-лампах всіх типів за 60-90 сек. Цей ідеальний гель для нарощування дозволяє легко моделювати та виконувати корекції нігтів будь-яких форм.

УФ-гель кольору Milky White щільно покриває нігтьову пластину, камуфлюючи натуральний ніготь. Цей ніжний молочний відтінок добре підійде для Френч нарощування, нарощування в стилі Беби бумер, як самостійний колір або як камуфляж для подальшого покриття гель-лаком. При нарощуванні обов'язково застосовувати безкислотний праймер та гелеву базу-підложку.

При правильній підготовці нігтьової  пластини даний гель можна використовувати як однофазний для ущільнення натуральних нігтів. При цьому обов'язкова обробка нігтя еко-праймером і випилювання 1 мм вільного краю нігтя для попереджання відшарування геля з торця.

Колір
Білий
Консистенція
Середній
Об'єм
15 мл
Тип
Констрюючий
Лінійка
Cover Gel
Виробник
Blaze Nails
Поділитися
309 грн
Опис

Температура при полімеризації – середня.

Характеристики
Колір
Білий
Консистенція
Середній
Об'єм
15 мл
Тип
Констрюючий
Лінійка
Cover Gel
Дод. зображення
Тип
Камуфлюючий
Дод. зображення
Тип
Однофазний
Дод. зображення
Відгуки
Відгуки про товар відсутні.