Nails
Звоните с 10:00 до 18:00 или пишите в Telegram
Ваше місто: Днепр
Ваше місто Днепр?
RU UA

Покриття каучуковою базою BLAZE Basalt

Blaze Basalt - інноваційна каучукова основа для гель-лаку!

Формула, розроблена американською компанією Blaze Nails Intn'l, об'єднала в собі кращі властивості сучасних баз - основа Basalt має максимальну адгезію (зчеплення) з нігтем і забезпечує неперевершену стійкість покриття! При цьому вона зберігає еластичність весь період носіння, що запобігає відшаруванню і зколюванню покриття.

Blaze Basalt добре лягає як в тонкому шарі, так і з вирівнюванням. База не скачується від країв, не "підскакує» і не розтікається. Після нанесення основа миттєво вирівнюється, утворюючи ідеально гладку поверхню. А приємна, трохи желейна консистенція дає спеціалісту можливість створити ідеальну архітектуру нігтя.

Завдяки особливим компонентам в складі, Блейз Базальт забезпечує неперевершену стійкість покриття - не менше 3 тижнів!

Безперечною перевагою є і те, що Blaze Basalt майже не виділяє тепла при полімеризації, а значить не викликає печіння. Максимальний комфорт для клієнта і ніяких неприємних відчуттів!

Гарантією тривалого носіння даної бази є правильне її нанесення. Дотримання простих правил дозволить уникнути недосконалостей при виконанні покриття, а також відколів і відшарувань згодом.

Перед нанесенням каучукової бази ніготь необхідно зашліфувати бафом , знежирити засобом Blaze Nail Prep і нанести безкислотний праймер Blaze Eco Primer . Докладну інструкцію з нанесення даної бази дивись в нашому відео.

BASALT, каучукова, база, blaze, праймер, гель лак, гель, каучукова база